Seuraavana Fongailun kohteena...

Viime vuoden suurin iski täkyonkeen... ehkä tätä vuonna Koijan kuhat kokee jigin tehon.

Olen aikoinani reissannut Stadin rannoilla kuhan perässä usemmankin reissun, ensimmäiset kuhani tartutin kuitenkin vasta JP:n ottipaikoilla. Vuoden 2008 Kalamaratonissa kun olin Titaanit joukkueen huoltajana innoistuin kokeilemaan joskos onni suosisi monen vuoden jälkeen. Olimme keskiyöllä Töölöönlahdella siinä tietyllä kohdalla ja heittelimme tiettyyn kohtaan.

Ensiksi Paavo Korpua vetäisi "mittakuhan" jonka laskin takaisin "pienen" mittavirheen takia. Tajusin virheeni vasta mittaa katottuani. Onneksi vieressä Kalevi Kangas sai tartutettua myös kuhan joka nousikin varmasti haavin kautta maihin ja mittaukseen. 43cm, mittakala oli ylhäällä. Irroittelun ajan ajattelin itsekin kokeilla ja heti ensimmäisellä heitolla tärppäsi, mittaus todisti kalan yli 40 senttiseksi ja samantien pääsikin takaisin uimaan.


Jigipakkini on huvennut olemattomiin ja jossain vaiheessa on edessä sen täyttäminen. Se hetki tuli tänään, innostuin Ahtiaisen Arin mainitsemasta Kuhanjigaan.com verkkokaupasta. Suurin virheeni on aikoinaan ollut se että olen heittänyt liian painavalla päällä ja jigit ovat syöksyneet kohti pohjaa kuin syvyyspommit sukellusveneiden perässä. Onneksi sain Facebookin kautta apua kaupanperustajalta ja hän lupasi tehdä sopivan paketin tarpeisiini.

Nyt odotellaan sormet syyhyten paketin saapumista ja sitä hetkeä kun Linnanmäenvalot loistavat ylle Töölöönlahden tyynen pinnan.

Lähetä kommentti

0 Kommentit