Kuin joulua odottaisi

Koitajoen Möhkönkosken taimen ei voinut vastustaa Kuusamon uistimen lippaa.
Saisikohan vastaavan kokoluokan kalan, mutta kirkkaana versiona... (ainahan voi haaveilla)

Olemme sopineet seuraavan Kalamaratontiimipalaverin pidettäväksi veneessä lilluen jossain Espoon saariston rantamatalikoilla. Tavoitteenamme on rentoutua ja nauttia merellisestä ilmasta, syöden hyvin ja ehkä jotain saadenkin.

Suunnitelmissa on koluta rantoja tavoitelleen taimenta matalista rantavesistä, ja ehkä kokeilla myös kampelan kalastusta pohjaongilla. Courmee kokkina lupasi häärätä Mikko, tarjolla cripsejä, makkaraa ja jotain muuta grilliherkkuja... Kyllä Jani tykkää.

Eilen vaihdoin kuhanjigaa.comista tilaamani siimat kaikkiin keloihin, koukkasin Skes ry:n puheenjohtajalta Jukalta pakillisen Kuusamon uistimen taimenlusikoita ja tänään hain Onkitukusta polaroivat aurinkolasit. Näiden lisäksi sain tilattua FB:n kautta testikäyttöön aurinkopaneelilaturin SolarStrap SS-W204Universal puhelimeeni, tämän testaus menee tuleville viikoille.

Nokian N9 joka on virtasyöppö kun innostuu kuvaamaan, tekemään tilapäivityksiä ja tietysti soittamaan tulee tekemään tämän laitteen kanssa läheistä tuttavuutta tämän vuoden kalareissuilla.

Alle kuukausi Kalamaratoniin...


Lähetä kommentti

0 Kommentit